View Categories

Käyttäjähallinta

4 Docs

Admin-oikeudet

Last Updated: 4.8.2026

Admin on käyttäjäroolin päälle asetettava lisäoikeus, joka antaa pääsyn Buennon hallintanäkymään. Admineja voi olla useampia saman asiakkaan alla. Ilman admin-oikeutta käyttäjä näkee normaalisti raporttinäkymän oman roolinsa mukaisesti, mutta ei pysty muuttamaan mitään asetuksia. Admin-oikeus tarvitaan seuraaviin toimenpiteisiin: Admin-oikeus ei ole oletuksena käytössä. Jos tarvitset admin-oikeuden itsellesi tai toiselle käyttäjälle, ota yhteyttä Buennon yhteyshenkilöön. Oikeudet ovat...

Kirjautuminen ja salasanan uusiminen

Last Updated: 16.6.2026

Siirry osoitteeseen https://webreport.buenno.fi ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Uuden tunnuksen aktivointi Kun tunnus on luotu, saat sähköpostiisi aktivointilinkin. Aktivoi tunnus 30 päivän kuluessa. Muuten linkki vanhenee eikä kirjautuminen onnistu. Jos aktivointiaika on kulunut umpeen, ota yhteyttä Buennon asiakaspalveluun. Unohtunut salasana Napsauta kirjautumissivulla Unohditko salasanasi? Syötä sähköpostiosoitteesi ja napsauta Lähetä ohjeet sähköpostiisi Saat sähköpostiin ohjeet salasanan vaihtamiseen. Viestin saapuminen...

Käyttäjien luominen

Last Updated: 4.8.2026

Toiminto vaatii Admin- oikeuden Klikkaa Buennon yläkulmasta ”Asetukset” => ”Asetukset” Siirry vasemmasta valikosta kohtaan Users. Jos käyttäjiä ei ole vielä lisätty, näkymä on tyhjä. Napsauta oikeasta yläkulmasta Create user. Lisää käyttäjän tiedot ja määritä hänelle käyttäjärooli. Roolit perustuvat organisaatiorakenteeseen. Valitse rooli sen mukaan, minkä tason tuloksia käyttäjän tulee nähdä:– Myymäläpäällikkö: pääsy vain hänelle nimettyihin yksittäisiin toimipaikkoihin– Aluepäällikkö: näkee kaikki oman alueensa toimipaikat– Maapäällikkö: näkee...

Käyttäjien muokkaaminen ja poisto

Last Updated: 4.8.2026

Toiminto vaatii Admin- oikeuden Siirry vasemmasta valikosta Users. Näet listan kaikista käyttäjistä sekä heidän roolinsa ja käyttöoikeudet. Napsauta muokattavan käyttäjän kohdalta Edit. Voit muuttaa käyttäjän nimeä, roolia, kieliasetusta, Admin-oikeutta ja raportointioikeuksia. Sähköpostiosoitetta ei voi muuttaa. Napsauta Save kun muutokset on tehty. Poista käyttäjä klikkaamalla Delete sivun oikeasta alakulmasta. Poistoa ei voi peruuttaa.