Ymmärrä asiakastasi ja tee parempia päätöksiä

Buennon kyselyiden avulla saat vastaukset kysymyksiisi, jotta pystyt tekemään parempia päätöksiä.

Haluatko kuulla lisää?

Näin Buenno toimii

Valitse kysymykset

Luo laajempi kyselylomake, jonka avulla ymmärrät taustalla olevat syyt tuloksiin. Voit suunnittella kyselyn itse, valita valmiista kyselypohjista tai käyttää Buennon asiantuntijoiita apunasi.

 • Monipuoliset kysymysvaihtoehdot
 • Pitkät avoimet kommentit
 • Valmiiit kyselypohjat

Buennon asiantuntijat ovat apunasi kyselyiden muotoilussa.

Avaa kysely

Valitse kohderyhmä, josta olet kiinnostunut ja avaa kysely heille. Voit kerätä vastauksia suoraan omilta asiakkailtasi tai Buennon kuluttajarekisteristä – kivijalkakaupoista tai verkosta. Lähetä yksittäinen kysely tai käynnistä jatkuva mittaus.

 • Buennon kuluttajapaneeli tai oma asiakasrekisteri
 • Kivijalka- ja verkkokauppa
 • Yksittäinen tutkimus tai jatkuva mittaus

Kerää vastaukset

Kyselyihin vastaaminen on asiakkaille miellyttävää ja helppoa. Buennon kyselyiden avulla saat kerättyä juuri ne vastaukset, jotka tarvitset. Automaattinen laadunvarmistus tarkistaa, että jokainen vastaus on laatuvaatimusten mukainen.

 • Miellyttävä vastauskokemus
 • Palkkiot vastaajiille
 • Vastausten automaattinen laadunvarmistus

Opi ja kehitä

Buennon tulosportaalissa havaitset tärkeät asiat helposti ja teet oikeat päätökset. Seuraa kyselyn etenemistä reaaliaikaisesti ja saa ilmoitukset vastauksista suoraan sähköpostiisi. Käyttöoikeustasoilla pystyt rajaamaan olennaisen tiedon yrityksen eri käyttäjäryhmille.

 • Helposti tulkittava tulosportaali
 • Reaaliaikaiset ilmoitukset ja hälytykset
 • Käyttöoikeustasot eri käyttäjäryhmille

Mitä asiakkaamme sanovat?

”Vastauksien määrä on suuri verrattuna aiempiin palveluihin, joita olemme käyttäneet. Buennon tulosportaali on selkeä ja tarjoaa helpon kokonaisnäkymän yritys- ja toimipistetasolla. Muutaman viikon käytön jälkeen saimme näkyviin ensimmäiset selkeät kehityskohteet ja pystyimme reagoimaan asiakkaiden tarpeisiin tiedon pohjalta”

Susa Niemelä, Digitaalisen liiketoiminnan johtaja, Rinta-Joupin Autoliike Oy

Aloita mittaus nyt

Buennon avulla voit mitata kaikkia tärkeimpiä asiakasrajapintoja verkkokaupasta kivijalkaan. Varaa aika demolle asiantuntijamme kanssa ja näytämme miten.

Buenno CX -kyselyalusta
Integroi Buennon kyselyt osaksi asiakaskohtaamisen prosessejasi. Ymmärrä mitä asiakkaasi toivovat ja johda toimintaa tiedolla.

Palkkiolliset kyselyt
Palkitse asiakkaasi kyselyihin vastaamisesta ja saa laajempia vastauksia tai tavoita vaikeammat kyselykohderyhmät.

Paneelikyselyt ja -tehtävät
Lähetä tehtävä tai kysely Buennon kuluttajapaneelille. Tehtävät julkaistaan Buennon käyttäjille ympäri Suomea ja saat vastaukset nopeasti.

Buenno CX -kyselyalusta

Alk 249€ /kk

Monipuoliset kysymystyypit
Intuitiivinen vastauskokemus
Automaattiset rajapinnat
Helppo tulosportaali
Sähköpostiraportit ja hälytykset

Aktiivinen ja motivoitunut kuluttajapaneeli

“Buennossa on kaikin puolin mielenkiintoisia tehtäviä, joita on helppo tehdä. Helppo päästä tehtäviin kiinni ohjeiden kautta ja lomakkeen täyttäminen sujui hyvin.”

Timo
Siilinjärvi

“Ohjeistus tehtävään oli erittäin helppo ja kaikki kysymykset oli yksinkertaisia.”

Emmi
Tampere

Rekisteröityneitä käyttäjiä kaikkialla Suomessa
9500 käyttäjää
Isoin ikäryhmä 24-46v
Asiakasprofiiliin sopivat käyttäjät

Yleisesti kysyttyä

Kuinka mittaus lähtee liikkeelle?

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen Buennon asiantuntijat auttavat tarvittaessa kyselylomakkeen ja kysymysten muotoilussa. Kun kyselylomake on valmis mittaus saadaan heti liikkeelle.

Kuuluuko kyselylomakkeen tekeminen hintaan?

Kyselylomakkeen suunnittelu ja luominen Buennoon kuuluvat palvelun hintaan. Buennon asiantuntijat auttavat kysymyksien suunnittelussa ja tekevät lomakkeen valmiiksi käytettäväksi.

Kuinka jaan kyselyn omille asiakkailleni?

Buennon kysely voidaan automatisoida omille asiakkaillesi erilaisten valmiiden rajapintojen avulla. Tällöin kysely lähtee automaattisesti aina kun määritelty asia tapahtuu. Buennon kysely voidaan lähettää myös manuaalisesti valituille asiakkaille tai liittää se suoraan automaattiseen viestintään – esimerkiksi tilausvahvistukseen. Voit myös lähettää vastaanottajalistan Buennolle, jolloin lähetämme kyselyn sinun puolestasi.

Kuka näkee tulokset organisaatioini sisällä?

Buennon kyselypalvelu sisältää rajattoman määrän tunnuksia Buennon tulosportaaliin. Tulosportaalissa näkymiä voidaan rajoittaa käyttäjäkohtaisesti niin, että käyttäjät näkevät vain heille tärkeät sisällöt. Käyttäjät saavat automaattisesti ilmoitukset uusimmista tuloksista. Lisäksi voit tarvittaessa ladata tulosportaalista tulokset pdf-muodossa ja jakaa ne täysin vapaasti kenen kanssa haluat.

Mitä vastaajille maksettavat palkkiot käytännössä ovat?

Sopiva palkkiotapa määritellään kyselyn aloittamisen yhteydessä. Palkkiotapa ja suuruus valitaan sen mukaan, ketä kyselyyn halutaan saada vastaajiksi ja kuinka helppoa heitä on saada vastaamaan. Palkkiot voivat olla rahapalkkioita, lahjakortteja tai yrityksen omia alennuskoodeja.