Ymmärrä asiakastasi ja tee parempia päätöksiä

Buennon palkkiollisten kyselyiden avulla saat vastaukset kysymyksiisi, jotta pystyt tekemään parempia päätöksiä.

Näin Buenno toimii

Valitse kysymykset

Luo laajempi kyselylomake, jonka avulla ymmärrät taustalla olevat syyt tuloksiin. Voit suunnittella kyselyn itse, valita valmiista kyselypohjista tai käyttää Buennon asiantuntijoiita apunasi.

 • Monipuoliset kysymysvaihtoehdot
 • Pitkät avoimet kommentit
 • Valmiiit kyselypohjat

Buennon asiantuntijat ovat apunasi kyselyiden muotoilussa.

Avaa kysely

Valitse kohderyhmä, josta olet kiinnostunut ja avaa kysely heille. Voit kerätä vastauksia Buennon kuluttajapaneelista tai suoraan omilta asiakkailtasi – kivijalkakaupoista tai verkosta. Lähetä yksittäinen kysely tai käynnistä jatkuva mittaus.

 • Buennon kuluttajapaneeli tai oma asiakasrekisteri
 • Kivijalka- ja verkkokauppa
 • Yksittäinen tutkimus tai jatkuva mittaus

Kerää vastaukset

Kyselyihin vastaaminen on asiakkaille miellyttävää ja helppoa. Palkkiollisten kyselyiden avulla saat kerättyä juuri ne vastaukset, jotka tarvitset. Automaattinen laadunvarmistus tarkistaa, että jokainen vastaus on laatuvaatimusten mukainen.

 • Miellyttävä vastauskokemus
 • Palkkiot vastaajiille
 • Vastausten automaattinen laadunvarmistus

Opi ja kehitä

Buennon tulosportaalissa havaitset tärkeät asiat helposti ja teet oikeat päätökset. Seuraa kyselyn etenemistä reaaliaikaisesti ja saa ilmoitukset vastauksista suoraan sähköpostiisi. Käyttöoikeustasoilla pystyt rajaamaan olennaisen tiedon yrityksen eri käyttäjäryhmille.

 • Helposti tulkittava tulosportaali
 • Reaaliaikaiset ilmoitukset sähköpostiin
 • Käyttöoikeustasot eri käyttäjäryhmille

Aktiivinen ja motivoitunut kuluttajapaneeli

“Buennossa on kaikin puolin mielenkiintoisia tehtäviä, joita on helppo tehdä. Helppo päästä tehtäviin kiinni ohjeiden kautta ja lomakkeen täyttäminen sujui hyvin.”

Timo
Siilinjärvi

“Ohjeistus tehtävään oli erittäin helppo ja kaikki kysymykset oli yksinkertaisia.”

Emmi
Tampere

Rekisteröityneitä käyttäjiä kaikkialla Suomessa
7200 käyttäjää (+150% kasvu vuodessa)
Isoin ikäryhmä 24-46v
Asiakasprofiiliin sopivat käyttäjät

Mitä asiakkaamme sanovat?

”Asiakaskohtaaminen on meillä iso teema koulutuksissa ja lisäksi se on yhtenä koko henkilökunnan onnistumisen mittarina. Buenno on auttanut luotettavasti mittaamaan sitä.”

Jyrki Kentala, Marketkaupan kehitysjohtaja, Osuuskauppa KPO

Aloita mittaus nyt

Buennon avulla voit mitata kaikkia tärkeimpiä asiakasrajapintoja verkkokaupasta kivijalkaan. Varaa aika demolle asiantuntijamme kanssa ja näytämme miten.

Buenno CX -kyselyalusta
Integroi Buennon kyselyt osaksi asiakaskohtaamisen prosessejasi. Ymmärrä mitä asiakkaasi toivovat ja johda toimintaa tiedolla.

Palkkiolliset kyselyt
Palkitse asiakkaasi kyselyihin vastaamisesta ja saa laajempia vastauksia tai tavoita vaikeammat kyselykohderyhmät.

Paneelikyselyt ja -tehtävät
Lähetä tehtävä tai kysely Buennon kuluttajapaneelille. Tehtävät julkaistaan Buennon käyttäjille ympäri Suomea ja saat vastaukset nopeasti.

Buenno CX -kyselyalusta

Alk 79€ /kk

Monipuoliset kysymystyypit
Intuitiivinen vastauskokemus
Automaattiset rajapinnat
Helppo tulosportaali
Sähköpostiraportit ja hälytykset

Yleisesti kysyttyä

Kuka maksaa palkkiot vastaajille?

Buenno maksaa palkkiot suoraan vastaajille. Palkkioiden kulut on laskettu mukaan vastauksien hintaan eikä niistä koidu mitään ylimääräisiä kuluja.

Mitä vastaajille maksettavat palkkiot käytännössä ovat?

Sopiva palkkiotapa määritellään kyselyn aloittamisen yhteydessä. Palkkiotapa ja suuruus valitaan sen mukaan, ketä kyselyyn halutaan saada vastaajiksi ja kuinka helppoa heitä on saada vastaamaan. Palkkiot voivat olla rahapalkkioita, lahjakortteja tai yrityksen omia alennuskoodeja.

Kuinka mittaus lähtee liikkeelle?

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen Buennon asiantuntijat auttavat tarvittaessa kyselylomakkeen ja kysymysten muotoilussa. Kun kyselylomake on valmis mittaus saadaan heti liikkeelle.

Kuuluuko kyselylomakkeen tekeminen hintaan?

Kyselylomakkeen suunnittelu ja luominen Buennoon kuuluvat palvelun hintaan. Buennon asiantuntijat auttavat kysymyksien suunnittelussa ja tekevät lomakkeen valmiiksi käytettäväksi.

Kuinka jaan kyselyn omille asiakkailleni?

Buennon kyselylinkki voidaan lähettää kerralla valituille asiakkaille tai liittää se suoraan automaattiseen viestintään – esimerkiksi tilausvahvistukseen. Jos lähetät kyselyn itse, Buenno toimittaa sinulle valmiin kyselylinkin ja vastauskehoitetekstin. Voit myös lähettää vastaanottajalistan Buennolle, jolloin lähetämme kyselyn sinun puolestasi.

Kuka näkee tulokset organisaatioini sisällä?

Buennon kyselypalvelu sisältää rajattoman määrän tunnuksia Buennon tulosportaaliin. Tulosportaalissa näkymiä voidaan rajoittaa käyttäjäkohtaisesti niin, että käyttäjät näkevät vain heille tärkeät sisällöt. Käyttäjät saavat automaattisesti ilmoitukset uusimmista tuloksista. Lisäksi voit tarvittaessa ladata tulosportaalista tulokset pdf-muodossa ja jakaa ne täysin vapaasti kenen kanssa haluat.