Avaimet käteen ratkaisu asiakastyytyväisyyden seurantaan

Buennon avulla Järvenpään Mestariasunnot ovat saaneet helpon avaimet käteen ratkaisun asiakastyytyväisyyden seurantaan.

Järvenpään Mestariasunnot Oy on Järvenpään kaupungin vuokrataloyhtiö, joka on arvostettu ja palkittu oman alansa edelläkävijä Suomessa. Yhtiö omistaa yli 2000 vuokra-asuntoa Järvenpään alueella.

Mestariasunnot on seurannut asukkaidensa ja henkilöstönsä tyytyväisyyttä jo pitkään. He halusivat kuitenkin ratkaisun, jonka avulla tyytyväisyyden seuranta voisi olla jatkuvaa ja tulosten seuraaminen nopeaa ja helppoa.

”Meitä lähestyi useampi toimija, mutta ne olivat turhan monimutkaisia. Päädyimme Buennoon, koska se on selkeä kokonaisuus.”

Nina Silvonen, Asiakkuusjohtaja, Järvenpään Mestariasunnot

Buenno on liitetty Mestariasuntojen Tampuuri-ohjelmistoon, joka automatisoi kyselyjen lähettämisen uusien tapahtumien yhteydessä. Tämä mahdollistaa muun muassa asiakastyytyväisyyskyselyt asukkaille sisään muuttaessa ja pois muuttaessa.

Miten Buenno toimii?

”Meillä oli aiemmin käytössä kyselytyökalu, jonka avulla laadimme itse kyselyt ja lähetimme ne vastaanottajille. Työkalua ei käytetty tietenkään päivittäin, joten piti aina varmistella, että miten tämä toimikaan ja meneehän kaikki oikein.”

Vertailun säilyminen oli tärkeää

Ennen palvelun käytön aloittamista oli tärkeää, että vertailu aikaisempiin tuloksiin on mahdollista:

”Asiakastyytyväisyys on yksi keskeisiä mittareitamme, joten meille oli tärkeää, että aiempien kyselyiden tulokset säilyvät vertailuna. Asiakastyytyväisyys on sidottu meillä osaksi kannustinjärjestelmää, joten järjestelmän vaihdolla ei saanut olla vaikutusta tähän. Buenno ratkaisi asian niin, että säilytimme aiempien kyselyjen vertailudatan ja vaihtaminen Buennon järjestelmään ei vaikuttanut pitkän ajan seurantaan.”

Buennon kokonaisvaltainen palvelu on vakuuttanut

”Olen käyttänyt useita eri kyselytyökaluja ja tehnyt yhteistyötä eri palveluntarjoajien kanssa. Buenno on selkeä ja helppokäyttöinen kokonaisuus, jonka käytöstä on ollut helppo viestiä henkilöstön kanssa sekä suullisesti että kirjallisesti.”

”Buenno on avaimet käteen -ratkaisu. Arvostan suuresti, että palvelu on suomeksi ja palvelu on henkilökohtaista.”

Nina Silvonen, Asiakkuusjohtaja, Järvenpään Mestariasunnot

”Buennon kanssa yhteydenpito on helppoa ja kun tarpeita on paljon, niin on tärkeää, että saimme räätälöityä meille sopivan kokonaisuuden. Olen tyytyväinen Buennon ratkaisuun, ja näen yhteistyön vain syvenevän tulevaisuudessa.”